Webdesign

Een goed design bevat ook de techniek achter de website

Goed design bepaalt het succes van uw website of webwinkel. Het is aansprekend en doeltreffend. Het is gebruiksvriendelijk, herkenbaar en visueel mooi. Een goed ontwerp bepaalt of bezoekers op uw website blijven of weggaan. Een goed design is belangrijk!

Herkenbaar webdesign

Een herkenbaar ontwerp is belangrijk voor de identiteit van uw website. Iedere klant heeft andere wensen. Iedere website heeft een uniek eigen webdesign. Voordat we gaan ontwerpen inventariseren wij uw wensen en idee├źn en maken we een voorstel en een wireframe. Dat is een schetsmatige opzet in een layout zoals wij de website zouden willen maken zodat we een passende website kunnen maken.

Krachtig webdesign

Hoe succesvol de website of webwinkel wordt, hangt af of de doelgroep zich aangesproken voelt. Vinden bezoekers wat ze zoeken? Hoe klantvriendelijk is de website? Wat is het kleurgebruik en waarom wordt dit toegepast? Wat is de gebruikerservaring (usability)? Het ontwerp van de website is dan ook erg belangrijk. Daarom hebben wij daar ook veel aandacht voor. In al onze ontwerpen zetten wij u als klant in uw kracht neer.

Klaar voor google

Wanneer een website klaar is, wilt u natuurlijk ook dat deze snel gevonden wordt op Google. Zowel aan de voor- als achterkant van de site kijken wij hoe we deze zo optimaal mogelijk kunnen inrichten. Zo wordt het makkelijker om zoekmachine optimalisatie (SEO) toe te passen, maar kunnen we ook beter insteken op online marketing. In de promotie van uw website of webwinkel kunnen wij u dan ook goed ondersteunen.

Waar zijn we goed in!

Design
100%
CSS
95%
Less
85%
Bootstrap
95%
Photoshop
95%