Businesscycling

Mijnwebhulp is lid van een fietsend business netwerk. Cima Coppi Business Cycling is een landelijk netwerk van ondernemers met een passie voor wielrennen. Voor Apeldoorn is MijnWebHulp teamcaptain en fietst elke eerste vrijdag van de maand met ondernemers uit de stad.

Wil je een keer aansluiten neem dan contact met ons op of kijk voor meer informatie op businesscycling.cc

Het verhaal  van Cima Coppi

De grote bergen van Frankrijk worden aan de lopende band bedwongen voor goede doelen. Behalve dat ik wat moe werd van de hoeveelheid fondsenwervende events vroeg ik me ineens af, waarom beklimmen we deze reuzen niet voor innovaties van ons bedrijfsleven, voor mooie plannen van ondernemers en voor inspirerende nieuwe initiatieven?
Dit idee liet me niet meer los. Ik wilde ook een berg beklimmen. Maar niet zomaar een berg. Het moest een berg zijn die symbool kan staan voor de economische uitdagingen waar we voor staan.
Maar er is meer. Het is niet voor niets dat ik wil fietsen. In het fietsen vind ik de spirit die ik mis in ons bedrijfsleven. Het is op de fiets waar mensen met groot gemak afzien voor het grotere doel: de top bereiken. Het is op de fiets waar we meer dan op andere terreinen oog hebben voor detail en ons druk maken over wat we op onze ketting smeren en welke kleren we aantrekken. Op de fiets zijn we een ander mens.

Het is de spirit van cycling die we willen verbinden met het bedrijfsleven. Daarom netwerken we op de fiets, adviseren wij elkaar op de fiets, vertellen we over ons bedrijf op de fiets (en pitchen we ons aanbod als de kans zich voordoet) en helpen we elkaar een stapje verder waardoor iedereen zijn ambities sneller realiseert.

Christiaan Warger
Oprichter